Pagina's

woensdag 6 januari 2016

Stoere meidenkamer

In mijn vorige blog schreef ik al over de leuke opdracht en de ontwerpen voor drie kinderkamers.
Voor een van de dochters van 9 jaar ebben we onderstaande kamer ingericht. De ruimte is beperkt door de schuine wand maar daar hebben we gebruik van gemaakt door daar volledig een bed onder te maken met een bankje ervoor wat tevens de opstap is.
Het bureau staat middenin de kamer en haar lievelingskleur kan je denk ik wel raden ;-)

De verlichting is van Muuto, accessoires van Ferm Livng, Beddengoed van Bibelotte, de twee kastjes van HK Living stonden bovenaan haar verlanglijstje en mochten dus niet ontbreken ;-)








Kijk voor meer van ons werk op www.mignonvandebunt.nl

maandag 4 januari 2016

Stoere jongenskamer

Inmiddels ben ik al een jaar voor een hele leuke opdrachtgever aan het werk!
Eind 2014 hebben we de gehele benedenverdieping aangepakt en dat smaakte voor hun naar meer waardoor we verleden jaar de bovenverdieping mochten gaan doen. check hier de benedenverdieping

Ze hebben drie kinderen, met dus drie kinderkamers! Te leuk natuurlijk dat ik daar wat voor mocht bedenken. We hebben eerst de kinderen hun eigen moodboards laten maken zodat zij zelf duidelijk konden aangeven wat ze mooi vonden. Vervolgens hebben we dat vertaald naar het ontwerp.

Ik ga beginnen om jullie het resultaat te laten zien van de jongenskamer! Al zeg ik het zelf, ik vind hem echt supertof geworden! En al zijn wensen zijn uitgekomen, hij wilde een Bedhuisje, een tipi, een lekker kleedje en iets met landkaarten.....en dat is gelukt!

Op de wand zit het behang van Studio Ditte, de meubelen zijn van Bedhuisje, een stoere industriƫle locker, stoere kruk, heerlijk kleed van Perletta, Beddengoed en landkaart kussen van Bibelotte en gave verlichting!





Kijk voor meer van mijn werk op www.mignonvandebunt.nl