vrijdag 6 november 2015

Friday Favorite Four > Bedhuisje

Deze Friday Favorite Four staat volledig in het teken van Bedhuisje.

Bedhuisje bestaat een jaar! Iets meer dan een jaar geleden maakte ik samen met Linda onderstaande foto's. Dit zijn mijn favoriete foto's met uiteraard onze eigen Jonah het boegbeeld van Bedhuisje ;-)

Wat begon met een huisje, bed, bureautje, kledingrek en commode is uitgegroeid tot een volwaardig kindermeubelmerk. We zijn nog volop in ontwikkeling want naast de bestaande meubelen komen er nog meer meubelen bij en hebben we inmiddels ook posters en hopen we binnenkort de eerste samples van kussens te ontvangen. Ongelofelijk wat er dit jaar allemaal is gebeurd en wat is de tijd voorbij gevlogen.

Momenteel zijn we druk in voorbereiding voor de nieuwe fotoshoot om alle nieuwe items op een toffe manier vast te kunnen leggen! En onze kids mogen er ook weer bij op ;-)

Tot die tijd mogen we het nog even doen met deze foto's....maar dat is geen straf ;-) Ze worden nog steeds volop gedeeld op Pinterest en zelf vind ik ze dan ook nog steeds helemaal geweldig!

Via de volgende link vind je de foto's van Bedhuisje op Pinterest >>>>>

En wil je meer weten over Bedhuisje? Neem dan een kijkje op www.bedhuisje.nl


1 opmerking:

Lilesadi zei

Wauw echt een super design kinderkamer! ziet er echt cool uit! mooie kleuren combinatie! en vormen heel fijn. Heel inspirerend