zaterdag 29 april 2017

Wat als?

Wat als je de kans krijgt alles anders te doen?
Wat als je ontdekt dat iets zo simpels je kan helpen je levenskwaliteit te verbeteren?
Zou jij het dan met beide handen aangrijpen?

Dit overkwam mij een tijdje terug, al tien jaar ben ik op zoek naar "DAT' wat mij met mijn gezondheid kan helpen, dat ene wat mijn levenskwaliteit kan verbeteren en datgene wat ons leven gewoon een stukje makkelijker kan maken.
Het klinkt een beetje zwaar als ik dit zo opschrijf maar dit is eigenlijk wel de essentie.

Door mijn ziekte ben ik al tien jaar op zoek naar datgene wat mij weer meer energie kan geven.
Mensen die mij niet goed kennen denken altijd dat ik barst van de energie, dat kan ik me voorstellen want een bezige bij ben ik wel, ook omdat ik gewoon vind dat je alles uit je leven moet halen. Echter is er ook een hele andere kant, een kant die ik ook liever niet wil laten zien, meer ook onder het motto van alles wat je aandacht geeft groeit en als ik ergens geen aandacht aan wil geven is het dat wel.

Onlangs zijn we ons eigen team, binnen netwerkmarketing opgestart met een product dat me in deze korte tijd al zoveel meer heeft gegeven dan alles wat ik heb geprobeerd in de afgelopen tien jaar.

Maar waarom dan? is de vraag die ik de afgelopen tijd vaak heb gehad. Ik werk immers als succesvol interieurontwerper, stylist en productdesigner.
Het werk is ook echt mijn passie en ik vind niets leuker dan mooie ontwerpen te mogen maken voor onze opdrachtgevers en dat zal ik nooit opgeven maar het is vooral ook heel hard werken, soms 7 dagen per week, veel avonden weg en werken met veel deadlines.
Nu zou ik daarin het tempo natuurlijk omlaag kunnen gooien maar de kost moet echter wel verdiend worden met mijn bedrijf.

Naast dat alles ben ik ook nog mama van drie prachtige kids, alleen voelde ik dat soms helemaal niet zo omdat ik de kinderen weinig zag of wanneer ik thuis was te ziek ben om iets leuks met ze te doen.

Dus hoe fijn zou het zijn als ik meer ruimte en tijd kan creëren voor de dingen die ik het allerliefste doe zonder dat dat ten koste gaat van mezelf. En toen kwam het zomaar ineens op mijn pad.Producten op basis van Aloë Vera, wist jij dat je pure Aloë ook kon drinken? Ik niet in ieder geval, ik kende de uitwendige werking wel maar de inwendige niet.
Wat dat in korte tijd met mijn gezondheid heeft gedaan is echt fantastisch.
Dus hoe tof zou het zijn als ik daar anderen ook mee kon helpen en hoe gaaf is het als ik anderen ook kan helpen een business op te bouwen met de Aloë!
Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen en heb er nog geen seconde spijt van gehad!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar dat is het niet, dat heb ik zelf al in hele korte tijd mogen ervaren. Mede daarom heb ik samen met een van mijn teamleden de Ontmoet & Ontdek Achterhoek opgezet zodat we heel veel mensen kennis kunnen laten maken met de producten en met de business mogelijkheden.

Op dinsdag 23 mei tijdens de kickoff van de eerste Ontmoet & Ontdek Achterhoek is er op deze business-avond een speciale gastspreker: Eefke Fermin uit Amsterdam.
Eefke is ca. 1,5 jaar geleden gestart als Forever Business Owner. Inmiddels heeft ze het snelst groeiende team van de Benelux.

Kom ook luisteren naar het inspirerende verhaal van Eefke, hoe dit haar leven heeft veranderd en wat de producten of deze business misschien wel voor jou ook kunnen betekenen.

Je kunt je aanmelden via de volgende link: 
https://www.facebook.com/events/1295585390548280/

Geen opmerkingen: