Happy Healthy Lifestyle


Niets is zo belangrijk dan een fijne plek om je heen, als interieurontwerper vind ik het fantastisch om mensen daarmee te kunnen helpen.
Maar wat als je niet lekker in je vel zit, geen energie hebt of misschien niet weet welke richting je uit wilt? Dan kan je omgeving fantastisch zijn ingericht maar dan zal je daar weinig van kunnen genieten.

In 2006 werd ik zelf ernstig ziek. Als professional in de paardensport werkte ik met veel plezier 7 dagen in de week van ’ s ochtendsvroeg  tot s’ avonds laat, had ik een druk sociaal leven, was ik bijna dagelijks in de sportschool te vinden en last but not least was ik ook nog moeder maar van de een op de andere dag stopte mijn lichaam ermee.
Maanden van onderzoeken in het ziekenhuis volgde maar een echte diagnose werd nooit gesteld. Totdat ik via een omweg bij een arts uit Belgie terecht kwam en er vervolgens bleek dat ik jaren roofbouw op mijn lichaam had gepleegd en een immuniteitsziekte had ontwikkeld die mijn afweersysteem aanvalt.
Geen leuk nieuws maar voor mij wel een nieuw begin om echt voor mezelf te kiezen, dus dat deed ik. Na een periode van behandeling en zoveel mogelijk herstel kon ik weer aan de slag en besloot ik het roer om te gooien. Inmiddels werk ik al weer een hele tijd succesvol als interieurontwerper en stylist.

De weg was lang met hoge pieken en diepe dalen en continue op zoek naar dat wat mijn gezondheid zou verbeteren.

Ik dacht altijd al redelijk gezond bezig te zijn (uitspattingen daargelaten) maar in 2016 heb ik tijdens mijn reis naar de Dominicaanse Republiek, het land waar ik als twintiger een tijd mocht vertoeven en waar ik mijn hart verloren heb, me nog verder verdiept in wat voeding met je doet en wat voeding voor je kan betekenen.
Niet veel later kwam ik in contact met een vertegenwoordiger waarvan diens vrouw distribiteur was van onder andere Aloë Vera drank. Nu niet eens zo heel veel tijd later had ik niet kunnen dromen wat diezelfde Aloë voor mij en mijn gezondheid kon gaan betekenen.

Aloë staat bekend als een wonderplant. Het geneest geen ziektes maar het kan wel ondersteunen bij alle ongemakken, ik heb veel meer energie en hoewel ik altijd wel een bezige bij ben gebleven voel ik me beter dan ik me de afgelopen 11 jaar heb gevoeld en heb ik naast mijn mooie werk weer tijd en energie om andere leuke dingen te doen!

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn mooiste leven kan, maar ook moet leven en je gezondheid is hiervoor een van de belangrijkste factoren!

Geen opmerkingen: