About me

Mignon, net 37 lentes jong, mama van drie geweldige kids ( Joshua 2003, Jonah 2010 en Maylin 2014) en de vrouw van de meeste geweldige man die ik me had kunnen wensen ;-)

Ik werk zelfstandig als Interieurontwerpster en Styliste voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Ik vind het geweldig om mijn kennis, creativiteit en vaardigheid te mogen gebruiken voor mijn opdrachten, of het nu om een compleet woonhuis, een kinderkamer of een simpel kleuradvies gaat het is allemaal even leuk! www.mignonvandebunt.nl

In 2014 bedacht ik tijdens een van de zovele onderbroken nachten na de geboorte van onze dochter een nieuw kinderkamerconcept, Bedhuisje www.bedhuisje.nl!

Een bezige bij  die in 2006  het roer volledig moest omgooien nadat me verteld werd dat ik ziek was. Ik zette alles in voor mijn herstel en ruilde de ene passie (professional in de paardensport wat fysiek te zwaar was geworden) in voor de andere en heb daar nog geen seconde spijt van gehad...hoewel de paardensport altijd blijft kriebelen kan ik nu wat doen met mijn studie en passie voor interieurontwerp & styling!

Mijn blog is een uitlaatklep, geef ik je een kijkje in mijn wereld, mijn leven, mijn passies, mijn werk en mijn zoektocht naar een gezond leven!

Geen opmerkingen: