zondag 14 augustus 2011

Loungebank

Tijdens de Pinksterfair in Zeist hebben velen hem al gezien, bewonderd en werd er tevens gretig gebruik van gemaakt om heerlijk op uit te rusten. Onze loungebank!


En het is zo simpel, de loungebank is opgebouwd uit pallets, 3 voor de zithoogte en 1 voor de rugleuning, schuimrubber kussen erop, leuke kussens ter decoratie en klaar is je Loungebank!


Helaas hebben we er door het zomerweer nog niet veel gebruik van kunnen maken maar onlangs hebben we er tijdens een fotoshoot van de producten van Barbara Mets even van kunnen genieten…echt even want toen we klaar waren kregen we meteen een regenbui over ons heen…..maar zeg nou zelf als je de foto’s ziet mag die nazomer van mij nu wel komen hoor! Heerlijk Loungen!


Heb je de prachtige kussens gezien de op de Loungebank liggen, dit zijn onder andere de kussens uit de collectie van Barbara Mets! Exclusief bij ons verkrijgbaar, naast kussens heeft ze onder andere ook prachtige poefjes, sieraden en tassen in de collectie! Neem dus snel een kijkje in onze webshop!

4 opmerkingen:

Samira zei

Uitnodigend zeg zo'n loungebank. zou er graag eens lekker op willen zitten en dan genieten van het zonnetje. Ik stel het me helemaal voor als ik me ogen dicht doe. Want als ik naar buiten kijk zie ik hem helaas niet staan.
Ik moet ook eens wat met palets doen, vind het zo leuk om te zien wat andere bloggers ervan maken.

Fijne week, hopelijk dat je er snel nog even van kan genieten!

cindy zei

at een leuk idee zeg
makkelijk en comfertabel

ziet er erg uitnodigend uit

ook leuk tijdens een tuinfeest !!

gr cindy

Desire zei

Ziet er heel erg leuk uit hoor! Zaten de kussens er al bij of heb je die apart moeten kopen? Staat er heel erg leuk bij!

Leonoor zei

Ik vind het een heel leuk principe, meubels maken van pallets of van steigerhout. Deze al eerder gebruikte houtsoorten zien er zo lekker doorleefd uit. En je kunt ze ook nog bewerken zoals je wilt. Even een kussentje halen bij bijv. een ikea. En je hebt zo een uniek ogend meubelstuk.