woensdag 11 maart 2015

Hip wegwerpservies

Ik heb nu toch wat gevonden! Ik ben dol op wegwerpservies, niet omdat ik te lui ben om af te wassen hoor...alhoewel ;-) Maar het is vooral ook praktisch als je erg druk bent. Ik heb na een gezellig feestje of etentje met vrienden geen zin om 's avonds ook nog eens een tijd in de keuken te staan om alles op te ruimen. Dan plof ik liever op de bank. En deze etentjes zijn bij ons meestal op de zaterdag dus de zondagochtend wil ik toch ook wel beneden komen in een opgeruimde keuken en niet met uitzicht op een stapel afwas!

Het doorsnee wegwerpservies ziet er nou niet bepaald erg mooi uit, het is vooral praktisch en milieuvriendelijk is het al helemaal niet.

Maar je raad het al, het kan ook anders! :-)


Onlangs ontdekte ik duurzaam, eco en biologisch wegwerpservies bij de website Tableware.bio!
De keuze is enorm en het ziet er ook zo mooi uit!
Bijna zonde om van te eten....maar dat doe ik dus lekker wel ;-)!
En daarbij staat het servies ook nog eens erg leuk in je keuken, dit wegwerpservies hoef je dus niet te verstoppen maar kan je dus gewoon lekker in zicht laten staan! :-)

 

 
En kijk eens hoe gaaf het kleurt bij een lekkere pasta salade!
Deze salade is trouwens heel eenvoudig om te maken!
Pasta beetgaar koken en vervolgens af laten koelen, beetje olijfolie, potje pesto (of eigengemaakte nog beter!) Rucola, Basilicum, geroosterde pijnboompitjes, tomaatjes en smullen maar! :-)
 

3 opmerkingen:

Bonjade zei

Wat een leuk servies.....
En die salade......krijg direct een zomergevoel.....ga ik onthouden.....

Fijne dag

Liefs

Mignon van de Bunt zei

dankjewel! Ja ze zijn echt top he!

Jij ook een hele fijne dag :-)

Emma Kamerling zei

Inderdaad leuk servies, een stuk beter dan die lelijke plastic bordjes. Dit eet denk ik al meteen een stuk lekkerder haha. En die salade staat binnenkort bij ons op tafel...