donderdag 20 januari 2011

Kleur!

Wanneer ik voor het eerst bij een klant kom heb ik altijd een heel aantal moodboards bij me in verschillende stijlen, sferen en kleuren. Dit om erachter te komen welke stijl, sfeer en kleurgebruik de klant aanspreekt zodat ik mij daarin goed kan verdiepen en het uiteindelijke resultaat ook echt datgene wordt wat de klant voor ogen heeft, want daar draait het bij interieurstyling uiteindelijk om, het plaatje voor de klant zo in elkaar zetten zodat hij/zij zich daarin thuis voelt.

Het leek mij daarom leuk om met regelmaat een moodboard uit te lichten.
Met toch wel een beetje het gevoel van voorjaar wat eraan zit te komen krijg je toch ook langzaam weer zin in wat kleur. Daarom heb ik deze keer voor KLEUR gekozen!
Op dit moodboard zie je een aantal foto's van redelijk stoere interieurs met stoere materialen en door het gebruik van  accessoires in verschillende kleuren die een beetje vergrijsd zijn, krijgt je interieur wat meer kleur zonder dat het meteen op je af komt.
En het hoeft niet ingewikkeld zijn... pak een kwast en schilder die oude potten die al jaren in de schuur staan in een leuk kleurtje of die oude kist of dat krat....een paar leuke kussens erbij, een plaid en voila..
Be inspired!

 

Een aantal mooie kleuren van "Grootmoederskastje"

1 opmerking:

Mirjam Decoratieve Verftechnieken zei

Hallo Mignon,

Leuk dat je even bij mij langs bent geweest. En welkom als nieuwe volger. Ik kom nu ook even bij jou rondneuzen. 't Ziet er in ieder geval sfeervol uit.

Groet,
Mirjam