zondag 10 mei 2015

Zondagmiddag kriebels

Daar zit je dan zondagmiddag in je eigen woonkamer, de laatste weken door de drukte met het verhuizen van de spullen van de winkel en alles op een rijtje te zetten amper tijd gehad om het huis aan kant te houden en daarbij stonden ook overal spullen van die verhuizing met als gevolg een grote bende en kids die daar dankbaar gebruik van maken ;-)

Dat betekende opruimen dus! Echter ga je dan ook meteen kritisch kijken naar je huis...althans ik wel ;-) Een aantal weken geleden hadden we al een heel gaaf nieuw behangetje op de wand geplakt. Eentje die al een hele poos op mijn verlanglijstje stond!

Heel anders als wat we hadden maar ik vind hem zo mooi! Het is het behang van Garbo and Friends in een grijsgroen met kopergoudkleurige bedrukking van eikentakken, uiltjes en eekhoorntjes. Een beetje sprookjesachtig.
Echter is door die spontane behangactie geen rekening gehouden met de andere kleuren op de wand en paste de wand totaal niet bij het behang. Dat moest dus anders!

Na een dagje werken voor Flexa maar meteen een emmertje kleur laten mengen voor mezelf en voila manlief was zo aardig om in een middagje de wand te schilderen.
Ik ben er superblij mee! Het is een blauw,groen, grijze kleur die ook perfect staat bij ons nieuwe tvmeubel van underlayment.
Meteen even wat verse bloemen uit de tuin gehaald voor in huis en voila de rust is wedergekeerd ;-)

Ik denk dat goud het nieuwe koper gaat worden de komende tijd dus heb meteen maar bijpassende kussens besteld... Alleen komen die pas eind mei binnen :-(
Nog heel eventjes geduld dus ;-)

Oja en het behang kan je bestellen bij mijn voormalige webshop >>>>>>>>>

Fijne zondag!

Liefs,  Mignon
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtig behang met prachtige combikleur op de wand. mag ik weten wat de kleurcode hiervan is?
Groet, Anneke

Mignon van de Bunt zei

Dankjewel Anneke!

De kleur op de muur is een kleur uit de Flexa waaier met nummer LN0257 Ik heb hem in de Flexa creations kwaliteit laten mengen, erg fijne verf met een mooie matte uitstraling :-)