vrijdag 14 februari 2014

Slaapkamer....

Er wordt heel hard gewerkt aan onze slaapkamer/bovenverdieping, het is net of iedereen zo langzamerhand nestdrang begint te krijgen en het zo snel mogelijk af wil hebben.
Een diepe buiging voor mijn schoonvader die een paar keer per week onze kant uit komt om de puntjes op de i te zetten! En wat maakt hij alles mooi, op en top vakman :-)


Bovenstaande foto geeft al heel goed de sfeer weer van onze bovenverdieping. Dit is het zicht vanuit de slaapkamer naar de overloop, de deur krijgt nog een behandeling en de vloer krijgt de kleur Beton van L'Authentique. ik vind het heel gaaf dat het gelukt is om de gebinten in takt te houden...deze staan al sinds 1880!


Hier een sneekpeak naar de slaapkamer, je ziet een klein stukje van het balkenplafond dat in ere is hersteld, de hoge plinten en ik ben erg blij met ons nieuwe raam. Een exacte kopie van het origineel!
Zoals je ziet moet er nog het nodige geschilderd worden ;-)In dit bericht kan je goed zien hoe het er in eerste instantie uitzag :-) >>>>>>>>

En de onderste 2 moodboards geven goed weer hoe het uiteindelijk moet gaan worden :-)


2 opmerkingen:

Bonjade zei

Mooie moodboards......en zo te zien ben je er aardig naar op weg.
Mooi ook die houten schuifdeur.

Succes met dit project.

Fijn weekend

Lieve groet

Mignon van de Bunt zei

Dankjewel! :-)

ook een heel fijn weekend gewenst!

Groetjes,

Mignon