maandag 19 mei 2014

Nieuwe kinderkamer part two

Het was de afgelopen weken net of we aan het verhuizen waren (en nog steeds) en dat allemaal zo vlak voor en na mijn bevalling maar het resultaat mag er zijn! Beetje bij beetje krijgen alle plannen vorm en na 3,5 jaar heeft onze jongste eindelijk een eigen kamer! In het begin was het even wennen voor hem en vond hij het eigenlijk maar niets maar inmiddels is het echt zijn eigen plekje geworden.

Stagiaire Kornelle maakte het plannetje voor zijn kamer zie hier >>> en Jonah vond het helemaal geweldig!

Jonah is gek op boeken kijken en lezen en zo kwam ik op het idee om van een heel oud rekje wat al meer dan tien jaar op zolder lag een boekenrekje te maken voor zijn favoriete boeken. Nu kan hij wanneer hij wil een boekje pakken en heerlijk gaan zitten bladeren en dat doet hij het liefste op zijn XL konijnen kussen van Cindysign. Het boekenrekje heb ik geschilderd met schoolbordverf. Ik vind de uitstraling van de simpele zwarte schoolbordverf heel erg mooi en het is leuk dat je er ook nog wat op kunt schrijven!

Als basiskleur gebruikten we de kleur mist van Histor op de muren met daarnaast twee wanden in de kleur Franse Luikjes en lood van L'Authentique gecombineerd met het sloophoutbehang van Studio Ditte en de leuke muurstickers van Kek Amsterdam, alles verkrijgbaar in onze store en webshop ;-)!
Het beddengoed van Imps & Elfs, de Honeycombs van House Doctor en het XL konijnenkussen zijn ook via ons verkrijgbaar :-).De leuke posters bestelde ik online bij de etsy shop van Lepetitbiscuit echt een aanrader!
En als commode zaagden we een oude tafel van de kringloop doormidden en bevestigde deze aan de muur


Ik ben erg blij met het resultaat! Maar belangrijker nog is dat Jonah zich er helemaal thuis voelt!


Geen opmerkingen: