donderdag 17 juli 2014

Terug gevloten

Het wordt wel eens vaker gezegd...moeders kunnen eigenlijk niet ziek zijn want dan is het hele huishouden, de kids, je werk alles ontregeld!

Ik had er al wel rekening mee gehouden dat mijn lijf mij wel een keertje terug zou fluiten, het komt echter alleen natuurlijk nooit uit!
Drie maand geleden werd onze dochter geboren en ik wist een week voor haar geboorte eigenlijk al dat ik helaas niet van de oh zo wenselijke kraamtijd kon genieten....het was een kwestie van zo goed mogelijk herstellen en na 1,5 weer volop aan de bak.
Alles vanwege omstandigheden waar ik op dat moment spijtig genoeg geen invloed op had.
Gelukkig was ik 9 maanden beroerd geweest....klinkt raar maar in mijn geval zorgde het er wel voor dat toen die kleine er eenmaal uit was ik er een dosis energie voor terug kreeg want ik had me in maanden niet zo goed gevoeld ;-)

Maar hoe je het went of keert, gezond is het niet! Kraamtranen heb ik niet gehad en echt tijd om te herstellen al helemaal niet. De kraamtranen hebben inmiddels hun intrede gedaan en mijn lijf is me sinds deze week echt een het terugfluiten met een fikse buikgriep, knallende hoofdpijn en pijntjes over mijn hele lijf.
Het liefste zou ik momenteel wegkruipen onder de dekens om pas weer wakker te worden als alles weer over is.....maar .....helaas gaat dat niet ;-)
Er zijn kids, huishouden, opdrachten, een winkel en stapels werk op mij aan het wachten.
Ik neem wel een tandje terug dat wel, probeer zoveel mogelijk naar mijn lijf te luisteren waar dat kan, de kids krijgen hun aandacht, het huishouden niet ;-) en ik probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen! Alleen zullen sommige zaken wat langer op zich laten wachten en geloof me dat kost me de grootste moeite.

Dus zit je te wachten op een mailtje, belletje of berichtje, ik doe mijn best zo snel mogelijk op alles te reageren!

En ik ga proberen zoveel mogelijk op de volgende quote te vertrouwen ;-)

Geen opmerkingen: