zaterdag 28 februari 2015

Fotobehang

Vorig jaar toen ik nog zwanger was werd ik door Webprint benaderd of ik interesse had om een behangposter uit te proberen. Heel tof natuurlijk maar op dat moment was ik volledig uit de running door complicaties en als ik iets uit wil proberen wil ik ook wel dat het een toffe bestemming krijgt!

Uiteindelijk kwam er een project waarvoor ik het wel kon gebruiken maar werd dat plan echter gewijzigd. Zo ging er een poosje overheen en bijna een jaar later kwam daar DE bestemming voor de behangposter. Tijdens een fotoshoot voor Bedhuisje schoot fotografe Linda een te gekke spontane foto van onze kids. Toen ik de foto ontving in mijn mailbox moest ik er gewoon wat mee doen!
Degene die me al een tijdje volgen weten dat we al eindeloos met een verbouwing bezig zijn en onlangs hebben we dan eindelijk een plekje voor de kinderen gecreëerd waar ze lekker kunnen knutselen en met Lego kunnen bouwen en laat daar nu een heel mooi kaal wandje zijn ;-)

Meteen de behangposter besteld en dezelfde week werd hij nog bezorgd. Spannend want hoe zou het er zo uitvergroot uitzien?


Zoals je op de foto's kunt zien heel tof! Al zeg ik het zelf :-)
Een echte eyecatcher! Als interieurontwerper en stylist hou ik van grote gebaren en dit is er wel eentje dacht ik zo ;-)
Ook de kids vinden het geweldig, dus iedereen helemaal happy!


Wil je ook zo'n groot gebaar op je wand? Het fotobehang is verkrijgbaar bij Webprint via de volgende link https://www.webprint.nl/wanddecoratie/fotobehang/
Het werkt heel eenvoudig! Het bestellen gaat heel makkelijk, wel even zorgen voor een goede foto met hoge resolutie! En voor het plakken ontvang je alle benodigdheden inclusief een handige instructie! Hier had ik hem in minder dan een uurtje op de wand!

Het bureau hebben we gemaakt van een OSB plaat, de lampjes zijn oude exemplaren waar ik de stof vanaf heb gehaald en een oude letterbak doet dienst voor de hele verzamelingen kleine beestjes van onze middelste :-)


De schommel hangt er al heel lang en zorgt altijd weer voor de nodige pret wanneer het buiten slecht weer is en de kids toch even hun energie kwijt willen ;-)

Wel even laten weten hè als je ook zo'n  gave wand in je huis hebt gemaakt! :-)

Geen opmerkingen: