vrijdag 10 april 2015

Veel veranderd

De afgelopen weken waren hectisch en er is door het stoppen met de winkel en webshop heel veel op me afgekomen.
Inmiddels begint alles weer langzaam op zijn plek te vallen.

Ik heb enorm veel lieve reacties gehad van klanten, bekenden via social media, collega's, echt uit alle hoeken. Heel hartverwarmend!
Na het sluiten van deuren merk je meteen dat er vanuit andere hoeken ook weer deuren open gaan. De telefoon stond roodgloeiend! Zo zijn er ook twee meiden op mijn pad gekomen die Authentique Mignon gaan voortzetten! Ja je leest het goed, hoe tof is dat! Authentique Mignon stopt dus niet maar wordt zeer binnenkort voortgezet! Ik zal hier heel snel wat meer over vertellen!

Nu is het zaak alles weer goed op de rit te krijgen en een goede balans te vinden tussen rust en werken want stil zitten kan ik niet!

Zoals ik eerder al aangaf zal mijn studio blijven bestaan en mijn blog ook! Met mijn blog zal ik ondersteund worden door 3 heel leuke stagiaires! Nienke, Cigdem en Jil zullen wekelijks ook een blog gaan schrijven over dat wat hun bezig houdt tijdens hun stage, leuke items die ze ontdekken en nog veel meer! Ook zullen we via de Blog de inmiddels bekende Styleguide gaan voortzetten!

Leuke ontwikkelingen dus allemaal!

Als vaste volger weet je waarschijnlijk inmiddels dat ik gek ben op Quotes! Onderstaande vind ik dan ook fantastisch en voor nu zo passend en daarnaast is het ook echt een lijfspreuk van mij; Everything happens for a reason!

Liefs,  Mignon2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie woorden... heel veel succes met alle veranderingen en dat alles maar weer op z'n plek valt!

Kornelle zei

Hihi, ik ken jou dus! ;) Die quote is geschreven op jou! Succes met alle verdere ontwikkelingen Mignon! Xx