woensdag 22 juli 2015

Vakantietijd!?

Nog niet eerder heb ik een vakantieperiode mee gemaakt die zo druk is als nu.
Ik had me vanalles voorgenomen om te gaan doen, lekker tijd met de kids, thuis even grondig opruimen, de tuin aanpakken....maar niets van dat alles!

In twee weken tijd kwamen er ineens 4 nieuwe projecten op mijn pad die ik gewoon niet kan weigeren. Daarnaast zijn we ook net met de realisatie van 2 projecten begonnen. Lekker druk dus, alleen voor de kids is het iets minder leuk...alhoewel die dagjes bij opa en oma zijn natuurlijk ook erg leuk! ;-)
En gelukkig kan ik ook veel werk vanuit huis doen, dus ik ben er wel en dat scheelt! En er zijn dagen dat ik begin voor de kids al wakker zijn en wanneer Maylin haar slaapje doet en 's avonds.

Een tijdje terug alweer hebben we ook een prachtig project afgerond waarvan we afgelopen zaterdag foto's hebben gemaakt. De laatste tijd zijn we veel projecten aan het fotograferen. Leuk om te zien hoe ieder project toch weer anders is! Op de woonkamer na hebben we bij deze woonboerderij voor alle ruimtes een ontwerp mogen maken. De uitvoering hebben de bewoners zelf gedaan en ik ben best trots op het resultaat! :-)


3 opmerkingen:

Ron zei

Heb jij die vloer ook uitgekozen? Die vind ik heel mooi!

Anoniem zei

Prachtig werk. Ben onder de indruk. Veel inspiratie voor een nieuwe blogger zoals ik!
www.magpiehomes.wordpress.com

Jeanine zei

Mooi die oude houten balken!