dinsdag 17 juni 2014

De babykamer

Had onze Jonah na 3,5 jaar bij ons op de kamer te hebben gelegen eindelijk zijn eigen kamer en wij dus ook ;-) Bleek ik vorig jaar toch nog ineens zwanger!!! Iets waar we op hoopten maar zeker geen vanzelfsprekendheid was en waar we eigenlijk ook niet meer op rekenden :-)
Een enorm geschenk dus dat ik zwanger bleek van onze inmiddels geboren dochter!
Wat een rijkdom!

Maar met de gehele verbouwing hadden we daar dus geen rekening mee gehouden, wederom dus een slaapkamer tekort :-)
Een echte babykamer hebben we dus 'nog' niet dus onze Maylin slaapt gezellig bij ons en dat is eigenlijk ook best fijn nu ze nog zo klein is.
Wel heb ik een hoekje voor haar gecreƫerd op onze kamer want na twee jongens is het toch wel heel leuk iets voor een meisje te kunnen maken!


De commode die ik al heb vanaf dat Joshua geboren is heb ik een kleurtje gegeven, de kleur Roos van L'authentique en de kapstok van HK Living heeft de kleur Noordzee.
Het aankleedkussen is van Numero74, de Honeycomb is van House Doctor en de Wallpower van Bibelotte...alles verkrijgbaar in onze store en webshop ;-)
De kleertjes waar ik al eerder over schreef shopte ik bij H&M..>>>>
En ook deze gave poster en de slinger heb ik online besteld in de etsy shop van  Lepetitbiscuit 

Maylin slaapt in een hele mooie wieg van al meer dan 100 jaar oud! Toen ik zwanger was van Joshua heb ik deze wieg gekregen van een hele lieve oudtante, haar kinderen en kleinkinderen hebben er ook in gelegen!Inmiddels beginnen de plannen en ideeen voor haar eigen kamertje al te komen, we hebben boven immers nog ruimte genoeg want nog niet eens de helft van de bovenverdieping (voorheen hooizolder) is in gebruik. 
Maar eerst maar eens de rest van de verbouwing tot in de puntjes afronden want er zijn nog genoeg klusjes te doen ;-) en tot die tijd mag ze nog lekker bij ons op de kamer blijven!
2 opmerkingen:

little sweet things zei

Wat een lief klein dotje!
Toevallig sprak ik vandaag een vrouw uit Taiwan met de naam Maylin en zij vertelde mij dat deze naam prachtige jade betekend.

Groetjes, Sas

Mignon van de Bunt zei

Dankjewel :-)
Dat klopt ja, wat leuk!
En Jade staat weer voor geschenk...dus ze heet eigenlijk 'prahctig geschenk' en dat is ze ook voor ons ;-)