vrijdag 14 november 2014

Hoofd boven water houden

Mijn hoofd boven water houden, dat is heel figuurlijk uiteraard maar zo van toepassing op dit moment. Het werk dendert 7 dagen per week als een sneltrein door.
In het weekend verplaatst de werkplek naar huis (met computer en al) anders krijg ik het simpelweg niet af.

Ik schreef al eerder dat het momenteel best een beetje druk is. Een to do lijstje van 4 kantjes is op dit moment geen uitzondering en er zijn veel mensen die op dit moment wat van mij willen of verwachten zowel zakelijk als privé.

Begrijp me niet verkeerd, ik schrijf dit niet omdat ik mezelf zo zielig vind hoor!
Ik doe het mezelf namelijk aan maar momenteel komt alles wel heel erg tegelijk.
Verschillende kansen komen langs en het is niet in de aard van dit beestje toe te kijken en het voorbij te laten gaan. Dit beestje gaat zo goed en zo kwaad gewoon door.
Maar veel is het wel, veel te veel eigenlijk. Zeker met alles wat er in onze privé sfeer afspeelt.
Thuis denken ze soms dat ik daar helemaal niet mee bezig ben maar het tegendeel is waar, het beheerst mijn dagelijkse gedachte, ik uit het alleen niet zo.
Ik focus liever op het positieve en ben er ook van overtuigd dat wanneer je positief blijft dit helpt!

Soms krijg ik weleens berichten van de buitenwereld dat men denkt dat ik zo succesvol ben en dat het ons voor de wind gaat. Grappig is dat, dat er soms een beeld is wat totaal niet matcht met de werkelijkheid. Ja ik heb een prachtgezin, hele leuke opdrachten, ik heb een mooie webshop, een mooie winkel en Bedhuisje lijkt ook een succes te gaan worden. Maar oh wat hebben we een tegenslagen gehad de afgelopen jaren zowel zakelijk als privé. Dankzij mijn Drive en de wil er iets van te maken kan ik doorgaan. Ik geloof ergens in en ben ervan overtuigd dat waar te maken.
Daarom pak ik alle kansen die op me pad komen, daarom ga ik zo goed en zo kwaad door. Zodat we daar hopelijk heel snel als gezin de vruchten van kunnen plukken. Dat ik mijn kinderen naast de oh zo belangrijke liefde die in overvloed aanwezig is, soms net iets meer kan geven ;-)

Wat nu eigenlijk de strekking van dit verhaal is? Dat mag jezelf invullen ;-)p.s. ik zal snel weer even wat leuks over interieur, opdrachten etc posten ;-) Nu ff geen tijd voor :-p
Geen opmerkingen: