donderdag 14 mei 2015

Schommelen maar!

We hebben hem inmiddels al weer een jaar hangen, onze schommel. Als kind al was ik gek op schommelen, uren heen en weer zwieren en je gedachten helemaal laten gaan, het gevoel van vrijheid en in fantasie vloog je net zo hoog als de vogels.

Zoals je al in eerdere blogs hebt gelezen zijn we al een tijdje bezig met een flinke verbouwing bij ons thuis. Er is een heuse bovenverdieping bijgekomen met een trap en vide daarnaartoe.
Ik wil er nog wel eens op los fantaseren wat er toch wel niet allemaal mogelijk is en zo liep ik op een avond door onze hal...die best heel erg groot is...en kreeg ik een hele leuke ingeving! EEN SCHOMMEL!!!

Er is ruimte genoeg voor een schommel in onze hal! Leuk voor de kids zodat ze met slecht weer lekker binnen in de hal kunnen spelen.
En natuurlijk ook leuk voor mezelf zodat ik geheel anoniem als de kids naar school zijn met de deuren op slot heerlijk kan gaan schommelen en net als vroeger mijn gedachten kan laten gaan!

Met een beetje lood in de schoenen het idee voorgelegd aan manlief (hij ziet me weer aankomen)....en wat denk je....hij was enthousiast!
Zo enthousiast zelfs dat ik nog diezelfde week voor mijn verjaardag de schommel kreeg...(of althans een touw en een plank wat uiteindelijk schommel moest worden) en de schommel na een paar dagen al hing!

De kids vinden het geweldig..en mama ook ;-). Ideaal en natuurlijk ook wel een voorrecht want tja niet iedereen heeft natuurlijk de ruimte om binnen een schommel op te hangen.

Met de schommel is project hal ook meteen van start gegaan, de hal wordt gedeeltelijk het domein van de kids. Onder de trap hebben ze hun eigen speel en knutselhoek en kan Jonah zijn verzameling beestjes kwijt. Nu nog de hal behangen en verven en dan is dat project ook eindelijk helemaal klaar!
2 opmerkingen:

Inger Burg zei

prachtige hal en wat een foto!!! super

Mignon van de Bunt zei

Dankjewel Inger :-)!