Pagina's

maandag 4 april 2011

Recycle (nieuw bed en behangdino's)

Mijn zoontje (Joshua) is gek van Dino's. Niet een klein beetje, nee hij praat soms de hele dag over dino's en wil er alles over weten.
Inmiddels heeft hij al heel wat van Dino's verzameld, stickers, boeken, verschillende figuren, hij slaapt in een dino pyama en ga zo maar door. We hadden vorig jaar met hem afgesproken dat hij een nieuwe kamer zou krijgen en natuurlijk wilde meneer een dinokamer, met het liefst alles van dino's.
Dat vond ik niet zo'n goed idee want voor je het weet is de Dinoliefde weer voorbij en kan je de kamer weer opnieuw gaan behangen.
Gelukkig hebben we er samen een middenweg in gevonden en inmiddels is zijn kamer na twee weekenden flink aan het klussen zijn geweest helemaal naar zijn zin.



We hebben een nieuw bed voor hem gemaakt (van oude steigerplanken en resthout wat hier nog op zolder lag) , het is een hoogslaper geworden met lekker veel kastruimte eronder want zijn kamer is behoorlijk klein en zo kan hij alles goed opbergen.

De muren zijn in verschillende grijstinten geverfd, hij heeft een nieuw (oud) bureautje en stoel op zijn kamer gekregen waar hij lekker aan kan werken en ik heb behangdino's voor hem gemaakt van een restantje geel geruit behang wat ik nog had liggen.




Geel (zijn lievelingskleur) wordt de accentkleur op zijn kamer. De stoel krijgt nog een geel kleurtje en ik moet nog op zoek naar leuke stoere gele kussens en een nieuw dekbed.

Ik ben zelf niet zo'n fan van de kleur geel maar in combinatie met grijstinten vind ik het altijd wel heel erg mooi staan.



Dit zijn de kleuren die we gebruikt hebben:

Be inspired!

7 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Ohhh...wat een gave kamer heeft je zoon...een echte dinokamer! Hij staat nu waarschijnlijk elke avond te popelen om naar bed te gaan hi hi!

Een fijne dag! Lieve groet, Ingrid

Tuur zei

Gaaf! en super stoer!
echt mooi hoor

Sjonke's Kronkels zei

Och, had ik die tip jaren terug maar gehad. Oudste zoon was ook dino-gek en wij hadden zo'n leuke behangrand met dinootjes zelfs op zijn deur geplakt. Hij is nu 19 en de dinootjes zitten er nog.......
Groetjes,
Marion
http://sjonkehopstaken.blogspot.com/

THE BLACK BARN zei

DAT IS EEN RUIGE STOERE KAMER!!

FIJNE WEEK,
MIRANDA

MOODZ zei

Leuk gedaan!
Ik kwam je tegen op het HK-living blog...ben gelijk maaar volger geworden.
fijne dag,
Tamara

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Wat heeft jouw zoon een onwijs gaaf bed zeg!!
en de rest van de kamer is ook geweldig, lekker stoer, en mooi opgelost zo met het dino-thema!

Groetjes Hilde

Arnold zei

Ik kan echt een M line aanraden ;) heel tevreden mee, hij heeft het trouwens goed voor elkaar.